05 Ocak, 2013

Burcunuz ne diyor ??


2013 Oğlak Burcu
Yılın ilk yarısı toplumsal statünüz, işiniz, kariyeriniz gibi alanlarda zorluklar yaşayabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz, toplum içinde ve aile içinde sözü geçen kişilerle ilgili yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler yüzünden huzurunuz kaçabilir. Çıkabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Bu dönemde bazılarınız evlilik ve ortaklık alanında bir değişim yaşayabilirsiniz. İyimser duygularınız değişmeye başlayabilir. Ailenizle ya da evinizle bağlantılı bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmeler ilişkilerinizin de hareketlenmesini sağlayacak. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Gayrimenkul konusunda, iş ve kariyer alanında ve yurtdışı bağlantılı konularda, hareketli gelişmeler olabilir.
2013 Kova Burcu

Kova Burcu, 2013 yıl özellikle ilişkiler konusunda kurallara, geleneklere ve şartlara uymak zorunda kalabilirsiniz. İstekleriniz ertelemek zorunda ola bilirsiniz. Bu arada işiniz veya kariyerinizle ilgili alanlarda sıkıntılar yaşaya bilirsiniz ve hayatınız da önemli bazı değişiklikler yapmaya mecburiyetinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen 2013 hem duygusal açıdan hem de finansal açıdan fırsatlara açık bir yıl kova burcunu bekliyor.
Yılın ilk bölümünde şans gezegeni Jüpiter sizi finansal konularda desteklemeye devam ederken sağlık ve iş hayatınız sizi yeterince meşgul edecek. Bu dönemde işiniz veya kariyerinizle ilgili konularda huzursuz ve hırslı bir sürece girebilirsiniz. Bu durumlar sizi köklü değişimler ve dönüşümler içine sürükleyecek olaylara zorlayabilir.Tüm bunlar yaşanırken ailenizi çocuklarınızı ihmal edebilir yada bu ikisii arasındaki koşturmada gereginden fazla yıpranabilirsiniz.
Yurt dışı seyahatleri, eğitim gibi konular bu dönemde da gündeminizde olacak. Bu olaylar sizi hayata dair değerlerinizi sorgulamanızı sağlayabilir. Geleceğe yönelik planlarınızda farklı düşünceler içine girebilir, yeni kariyer planları yapmaya başlaya bilirsiniz. Bu dönem sizin için sosyal ilişkilere yöneldiğiniz bir dönem olacak. Arkadaşlarınıza ve çevrenizdekilere daha çok zaman ayıracaksınız.
Yılın ikinci yarısı çevrenizle olan olumlu iletişiminiz sizin için daha olumlu gelişmelerin oluşmasına olanak sağlayacaktır. Bu olumlu etkiler siz kovalara birçok yeni fırsatı beraberinde sunacak. Başarılı girişimlerde buluna bilir kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz ayrıca yeni eğitim fırsatlarıyla da karşılaşa bilirsiniz.
Kova Burcu 2013 yılına kadar ilişkilerinizde ortaklıklarınızda yaşadığınız sorunlar ve huzursuzlukların yılın ikinci yarısında yavaş yavaş ortadan kalkarak çözüme ulaştığını göreceksiniz. Bugüne yaşadığınız tecrübelerin ve zorlukların meyvelerini almaya başlayacaksınız. Yine de olumsuz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Ani kararlardan kaçınmalı kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Yeni oluşumlardan kaçınmayın Jüpiter’in olumlu etkisi sizinle birlikte olacaktır.
2013 Balık Burcu
İşinizde ilerlemeler kaydedeceğiniz sağlık problemlerinin giderildiği şansınızın açık olduğu bekarlar için evlilik planlarının gündeme gelebileceği,çocuk sahibi olanlarınızın ise çocukları ile ilgili mutluluklar yaşayacakları, yeni bireylerin aileye katılacağı sevinçli haberlerin alındığı ufak kutlamaların yaşanacağı her açıdan olumlu bir yıl olacak.Yılın ikinci yarısı yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir.Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya geleceğiniz toplantıların yaşanacağı mutlu haberleri paylaşacağınız davetler gerçekleştireceksiniz.

Bu yıl çocuk sahibi balık burçları çocuklarının eğitim hayatında yaşanacak başarılar ile de çok mutlu olacaklar.Bu yıl bazı ballıklar yüksek lisans gibi eğitimle ilgili konularda çalışmalar yapabilir.
Ayrıca siz balık bu yıl bütçenizin önemli bir kısmını eğitim harcamaları için ayıracaksınız bu kendinizle ilgili olabileceği gibi çocuklarınızın bir üst eğitim kurumuna olan talepleri içinde olabilir.Sevgili balık hiç endişelenme bu harcamalar seni etkilemeyecek çünkü bu yıl senin için bolluk ve bereket var. 2013 her anlamda senin yılın olacak.


2013 Koç Burcu
Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz.

Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir.
İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir.

Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.
Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

2013 Boğa Burcu

Bu yıl sıkıntıların azaldığı bir yıl olacak.

Eğitim hayatı devam eden veya sınava hazırlananlar için başarı var. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı renklendirecek.
Paranızı ileride memnun olacağınız bir yatırımda değerlendirebilirsiniz bu ev ya da arsa alımı da olabilir.
Temmuz gibi uzun yollar görünüyor. Özellikle yılın ikinci yarısı eşinizle ortak harcamalar konusunda tartışmalar çıkabilir.
Bu tartışmalarda her iki tarafında ailesini uzak tutmanız gerekecek aksi halde ilişkiniz yıpranabilir.
Evli boğalar için eylül gibi hayatınızda daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Aileye katılacak bir bebek gibi.



2013 İkizler Burcu
Sevgili ikizler2013, geçen yıl olduğu gibi hayata karşı iyimser bakış açınız her zaman olduğu gibi devam edecek. Özellikle2013 yılın ilk yarısı bu iyimserlik sizin tüm gereksinimlerinizi de beraberinde getirecek. Kendini ve geliştirecek ve isteklerinizi kolayca zorlanmadan sahip ola bileceksiniz.

2013 ikinci yarısında Jüpiter eksisi ise bu sefer sizi maddi konularda destek olacak.
Bu yıl sizi bekleyen 2013’de karşınıza çıkacak imkânların ve fırsatların, farkına varmalı ve tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak doğru karalar vermeli ve girişimlerde bulmalısınız. Elinizde olan fırsatların farkında olmalı olayları istekleriniz ve ihtiyaçlarınıza göre yönlendirebilme imkânına sahip olacaksınız bu durumu iyi değerlendirmelisiniz.
Yılın ilk yarısı aşk hayatınız açısından sizin için hareketli olacak yeni deneyimler yaşamanız olası. Geçmiş ilişkilerin izlerinin tamamen yok olması terk edilmesi ve yeni aşkların sürpriz gelişmelerin beklenmeyen ilişkiler siz ikizleri 2013’de bekliyor olacak. Bu hareketli dönemde yaşamdan daha çok keyif alma isteğiniz sizi eğlence ve çeşitli atraksiyonlara yöneltebilir.
Yeni maceralar, hobiler, yıllardır yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz faaliyetlerde ile uğraşabilir, yaratıcı özelliğinizi ön plana çıkaracak ve geliştirme fırsatı bula bilirsiniz. Bu alanda önceleri girişmiş olduğunuz uğraşların neticelerini alacağınız gelişmeler gündeme gele bilir. Eğer çocuk sahibi iseniz bu dönemde ayrıca çocuklarla ilgili konularda gündeme gele bilir çocuklarınızla ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir. Bekâr İkizler Aşk hayatınız hareketlenebilir.
İlişkilerinizde yaşayacağınız duygusal ve romantizm hayatınıza renklendirecek ve daha heyecanlı bir hale almasını olası. Tün bu gelişmeler2013’de aşk hayatınızı hareketlendirecek beraber hayatın coşkusunu doyasıya yaşayacaksınız. Bu durum sizin mutluluğunuza çok fazla yönelmeniz iş ve arkadaş çevreniz tarafından hoş bir şekilde karşılanmayabilir. Çevrenizdekiler sizi bencil olmakla suçlaya bilir.
Uranüs ve Neptün gezegenlerinin etkileri bu yıl da düşüncelerinizde farklı faaliyetlere veya alışılmışın dışındaki alanlara yönelmeye devam edebilirsiniz. Tüm bu olanların dışında altıncı hissinizin arttığını farkına var bilir ve çok farklı beklentiler düşünceler içerisine girebilirsiniz.
Yılın ikinci yarısında çok keyifli gelişmeler İkizleri bekliyor. Özellikle maddi konulara yönelik yeni fırsatlar olanaklar yakalayabilir, aşk hayatınızda da olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
Ekim ayından itibaren sağlığınızı ve günlük yaşamınızı ilgilendiren konularda bir rahatlama sizi bekliyor olacak. Son birkaç yıldır karşılaştığınız ve süre gelen yaşamınızı etkileyen, engelleyen, sizi sıkıntıya sokan sorunlardan kurtuluyorsunuz.
2013 yılı evli olanlar için evliliğinizi, ortaklığınızı veya hayatınızdaki yer eden ciddiye aldığınız her türlü ikili İlişkiniziniz de Satürn’ün zorlayıcı gücü sizin üzerinizde baskısını artıracak ve zorlamaya başlayacak.
İkili İlişkilerinizi daha da ciddiye alabilir, artan sorumluluklar ve yükümlülükler nedeniyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu baskılar eşinizden veya ortağınızdan da gelebilir. Bütün bu olanlar sizi ilişkilerinizde ciddi kararlar vermeye zorlaya bilir.
Bu yıl Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle harcamalarınızda tedbirli almanızda faya da yarar var.
2013 Yengeç Burcu
Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel sürprizler yapabilir.İşinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir,işinden memnun olmayanlarınız bu yıl istedikleri değişikliği yapabilir,bu yıl iş hayatınız oldukça güzel bazılarınız kendi işinide kurabilir.Bekarların evlendiği evlilerin ise yılın ilk yarısı olmasada, çünkü yılın özellikle 3-4 ayı tartışmaların yaşanması muhtemel, evliliklerini düzene oturtacakları eşleri ile bir bütün olacakları bir yıl.

Bazılarınız bu yılın ikinci yarısı eşinizle sen,ben demek yerine biz demeyi başarabilieceğiniz evliliğinizde huzuru bulabileceğiniz döneme gireceksiniz.
Ancak şunu belirtmekte fayda var evliliği henüz yeni olan yengeçler bunu başaramaya bilir ve tartışmalar kıskançlıklar neticesinde ilişkilerinden iyice soğumaları eşlerinden uzaklaşmalrı mümkün.
Bu yıl akademik kariyer eğitim gibi fırsatları değerlendireceğiniz ve akademik olarak yükseleceğiniz bir yıl olacak.Çocuk sabibi yengeçler ise çocuklarının başarılarıyla sevinecekler,eşleri ve çocukları ile ilgili güzel mutlu edici gelişmeler yaşayacaklar.
Yılın ikinci yarısı yurt dışı bir gezi düşünüyorsanız ya da kendinizle ilgili bir yenilikte bulunma arzusu içinde iseniz bu dönem bunları hayata geçirebilirsiniz.
Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak,farklı kültürlerle tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç. Kendinize hedefler belirleyebilir, geminizin kaptanı olarak düzgün rotada farklı ufuklara açılabilirsiniz.
Ancak yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz,siz ne kadar az para harcamaya çalışırsanız çalışın eli açık bir insaansınız.
Eli açık olmanızın size maddi bir yararı olmuyor, hep zararlı çıkıyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.Bu yıl pranızı elinizde tutmayı başarabilirseniz otomobil yada geleceğe yönelik yatırım amaçlı bir arsa alımı söz konusu olabilir.



2013 Aslan Burcu
Bu yıl dargın olduğunuz kimseler varsa onlarla barışmanız, yoksa yeni dostlar edinmeniz mümkün. Alacağınız teklifleri iyi değerlendirmeniz, kendinizi veya karşınızdaki kimseyi yanıltmadan samimi olarak tartmanız ve cevap vermeniz gerekiyor. Mayıs gibi bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir. Bazı konularda ciddi sözler verebilir ve yeni projelere imza atabilirsiniz. . Ekim sonrası aşırı yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye gereksinim duyabilirsiniz. İş yerinizde gerek patronunuzun gerekse de bazı arkadaşlarınızın olumsuz tutumları nedeniyle sorunlarınız olabilir. Kafanız da fazla büyütmeyin çünkü düzelmeyecek şeyler değil. Maddi konularda olur olmaz insanlara güvenmeyin kiminle ortaklık yaptığınıza dikkat edip iyi ölçüp biçerseniz bu yıl karlı yatırımlar yapabilirsiniz. Ağustos gibi bir mal paylaşımı yaşanabilir. Sevgili aslan burcu duygusal ilişkileriniz sizi sevindirecek gelişmelere açık. Kasım sonrası kalbi boş olanlar bir arkadaş aracılığı ile aradığı partneri bulabilir. Mart sonu gibi bir yakınınızın sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.


2013 Başak Burcu
Sevgili Başak, 2013 olumlu ve enerjik bir yılın sizi beklediğini işaret ediyor.
Başaklar, çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olacak yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Arkadaşlarınızın ve çevrenizdekilerden göreceğiniz destekler yılın ilk yarısında rahatlamanızı sağlayacak. 2013 ilk yarısında tedbirli olmanız gerekiyor. Özellikle ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Devam eden ve iyi giden bir ilişkiniz varsa bu ilişkiniz açısında daha coşkulu ve heyecanlı günlerin sizi beklediğini gösteriyor ola bilir. Ancak ilişkinizde şuana kadar çekindiğiniz soru işaretleri varsa bu siz başak burçları için sıkıntılı günlerin, kavgaların, düşmanlıkların yaşanabileceği günleri işaret ediyor olabilir.
Görüş ayrılıkları, hukuksal sorunlar, tartışmalar gündeminiz daha fazla meşgul edebilir. Yılın ikinci yarısı başak burçları için iç huzurun daha öne çıktığı bir dönem olacaktır. Ev ve aile yaşantınızı etkileyecek. Aile yaşamınız ve özel hayatınız sizin için daha ön planda olacak. Bu dönemde sorunlarınızın çözümü için ihtiyacınız olan güven ve huzuru bulma şansızız çok daha yüksek olacaktır. Bu dönem sizin çevrenize ve ailenize daha hoşgörülü ve pozitif düşünceler içinde olacağınız bir dönem olacaktır.
Eylül ayıyla birlikte çevrenizdeki kişilerin size yaşattıkları olumsuzluklardan kurtulacağınız bir döneme giriyor olacaksınız.
Ekim ayında maddi sıkıntılarınızı ortaya çıka bilir. İş ortaklarınızla yaptığınız işlerde sorunlar yaşaya bilir. Alacaklarınızı tahsil etmede sorunlar yaşaya bilirsiniz.
Kasım ayından sonra finansal sıkıntılarınızın sona ereceği bir döneme gereceksiniz. Borçlu olanların borçlarını ödemekte zorluk çekenlerin kredi borçları ve ödemelerinin düzene gireceği finansal sorunlarının kısmen sona ereceği bir dönem olacaktır. 2013 yılında kısa yolculuklarınızda sorunlar yaşaya birsiniz. Yakın çevrenizle sorunlar yaşaya bilir kardeşlerinizle veya çok yakın arkadaş çevrenizle uyuşmazlıklar ve sorunlar ortaya çıka bilir. Özellikle Kasım ayında insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.
Kötümser ve katı tavırlar içine girmeyin. Sevgili başaklar bu dönemde acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Karar verirken iyi düşünmeli kararlarınızı değiştirmemeye özen göstermelisiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi olumsuz etkileye bilir. Yasal işlemlerde dikkatli olmalısınız.
2013 Terazi Burcu

Sevgili terazi elinize geçen fırsatları iyi kullanın. İyi değerlendirin,bu yıl maddi açıdan çok şanslı olacaksınız.Yatırım yapabilir, atılımlarda bulunabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Başarılı olacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Temmuza kadar geçen dönemi çok iyi değerlendirin. Kendinizi ve çevrenizi sorgulamak yerine elinize geçen fırsatları kullanmaya odaklanırsanız, yepyeni kazançlar sağlayabilir böylece hayata bakış açınızı değiştirebilir ve yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Bu yıl her yönden şanslı olacak yeni kararlar alabilir hayatınızda önemli değişikliklere gidebilirsiniz. Bazılarınız 2013′de iş yerlerini değiştirebilir.Yeni bir işe girebilir,bu yıl pek çoğunuz için yeni başlangıçların yaşanacağı bir yıl olacak.Yılın ikinci yarısı ev yada arsa gibi bir gayri menkul satışı gündeme gelebilir ve burdan gelecek parayı başka bir alanda değerlendirmeniz söz konusu olacak bu gayri menkul saatışı büyük ihtimal bir miras sonucu olacaktır.Teraziler 2013′de çıkacağınız tatillerden hoşnut kalacağınız gibi tanışacağınız yeni insanlar ile güzel dostluklar kurmanızda olası.

2013 Akrep Burcu
Sevgili akrep 2013 değişimlerin yılı olacak. Bu yıl evlilik ve ortaklık, alanında değişim yaşayabilirsiniz. Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir. Gerek özel hayatınızda, gerekse iş hayatında sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkün.Bu yıl bazı akrepler kayıplar nedeniyle huzursuzluk yaşayabilir. Ortaklaşa konular nedeniyle mağdur duruma düşebilirsiniz. Eş nedeniyle bir değişimle karşılaşabilirsiniz. Ortağınızla ilgili sorunlar çıkabilir. İlişkinizle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu yıl oturduğunuz yeri veya evi değiştirme isteğinde bulunabilir ve bu isteğinizi hayata geçirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısı ilk yarısına oranla işlerinizin daha iyi olacağı bir dönem diyebiliriz.Eğitim hayatı devam eden akrep burçları için bu yıl son derece başarı olacak bazı akrepler yarım biraktıkları eğitimlerine devam kararıda alabilir,bazılarınız yeni bir dil öğrenmeye başlayabilir bazılarınız da yüksek lisansa başlayabilir.
Yılın ilk yarısı sizi üzecek bazı gelişmeler yaşanabilir.Birinden veya bir yerden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınızın hayatında oturduğu şehri değiştirmesini gerektiren gelişmeler yaşanabilir.Eylül ekim gibi arsa yada ev alım satımı olabilir. Eski bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekebilir.Yılın ikinci yarısında iş hayatınızdaki yoğunluk ve kazancınız artacaktır. Zekanızla yeni iş imkanları yaratabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda üstünüz konumunda olan kimselerin dikkatini çekebilir ve onlardan beklenmedik destekler görebilirsiniz. Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut iş yerinizde yenilikler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.Bu dönemde bütçenizdeki rahatlamaya bağlı olaraka sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.


2013 Yay Burcu
2013 yay burçları için hayatlarında memnun kalacakları değişimler gerçekleşecek.Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini hissedeceğiniz olumlu gelişmelerin yaşanacaağı size sıkıntı veren durumların biteceği mutlu haberler alacağınız küçük kutlamalalrın yaşanacağı güzel bir yıl.

Hiç hesapta yokken hayatınızın aşkını bulabilir ve birden bire evlilik kararı alabilirsiniz. Çekiciliğinizin ve kişisel cazibenizin bu bir hayli yoğun oluşu karşı cins ile ilişkilerinizi olumlu etkileyecek evli yaylar ise eşleri ile son derece uyumlu oldukları adeta aşk tazeledikleri bir döneme giriyor.Çocuk sahibi olan yaylar bu yıl ikinci bir bebek düşünebilir.
Eğer bir apartman dairesinde oturuyorsanız bahçeli bir eve taşına bilirsiniz.
Eğer yüksek lisans doktara gibi eğitim hayatınıza yönelik ilerleme düşünen bir yay iseniz bu yıl istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. 2013 sizin yılınız olacak bu yıl hiç gezmediğiniz kadar gezecek kısa süreli ancak sık tatillere çıkacaksınız. Güzel geçen hafta sonu turları gibi.
Bu yıl uzun süredir planladığınız ancak bir türlü hayata geçiremediğiniz bir yurt dışı gezi planınız varsa bavulunuz hazır olsun. Bazılarınız yılın ikinci yarısında girmiş olduğunuz bir sınavdan alacağınız güzel bir sonuçla sevinebilir.
Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel süprizler yapabilir. Karşı cinsten yeni irtibat kurduğunuz birisi varsa, yakınlaşmak için gayretin sizden gelmesi gerekiyor.
Bu akademik kariyer eğitim gibi fırsatları değerlendireceğiniz ve akademik olarak yükseleceğiniz bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısı yurt dışı bir gezi düşünüyorsanız yada kendinizle ilgili bir yenilikte bulunma arzusu içinde iseniz bu dönem bunları hayata geçirebilirsiniz.Gene bu dönemde bir gayrimenkul alımı gündeme gelebilir,bazılarınız mevcut otomobillerini değiştirebilir.
Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç.Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığı iş konularında ailenizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile kazançlı yatırımlara girişeceğiniz yapacağınız ek işler ile bütcenizin dahada rahatlayacağı bir yıl geçireceksiniz.
Hayatınıza dair hoşunuza gitmeyen durumların çözüme kavuştuğu,işlerinizin rayına oturduğu gerek iş gerekse aşka dair tüm beklentilerinizi gerçekleştireceğiniz bir 2013.



4 yorum:

  1. Ben yay burcuyum ama bu iste bir terslik var, yeni yila girdigimizden beri surekli misafir bize geliyor, ben bir yere cikamadim hala, bu nasil bir gezme yili benim icin??? :)) Ama ev icinde odadan odaya gezme kasdediliyorsa valla cok dogru :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde yükselenim yay bendede şuana kadar bi gezme durumu olmadı :))inşAllah önümüzdeki aylara olur :))

      Sil
  2. İkizler olarak karşıma çıkan fırsatları değerlendirmem gerekiyormuş :)) inşallah bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. karşınıza güzel fırsatlar
      çıkması dileğiyle inşAllah :)

      sevgiler ..

      Sil

Yorum yaptığınız için çook teşekkür ederim.
yorumlarınız benim için çook değerli : )

Sevgiler . . ♥